Kikki och Kjellman var bäst

18 mar

Trots att jag är förkyld och inte mår så bra så vill jag delge er lite från kvällens melodifestival. Jag sitter och läser aftonbladets nätupplaga. Där får man läsa kommentarer som; skandal, ”fel låt vann”, ”vi ger upp”. Sorry Carola men du har inte svenska folket med dig. Nu får vi be till högre makter att kvalet klaras, annars får vi se till att det blir dumstrut på resten av året. *ler* Sen förstår jag inte vad ni har emot Kikki Danielsson. Fy skäms alla som inte röstade på henne eller Björn Kjellman. Jag blir så jäkla förbannad, så jag hittar inte ord. Vad har ni emot Kikki? Denna underbara människa som är mycket mera ödmjuk än överklassdivan Carola. Sen tycker jag ALLA artister borde fått poäng av svenska folket.

Även vår ”värmlandstös” Linda Bengtzing var ju med och gjorde bra ifrån sig liksom Magnus Carlsson. Jag hade även kunna se dom som tänkbara finalister.

Men nu står vi här med det faktum att vi har Carola som vinnare, och vi får väl trots allt hoppas att hon kommer så pass bra till att vi inte behöver kvala nästa år.

Ha det bra alla läsare av min blogg. Nu ska jag gå och lägga mig och bara sova och vila och dricka mycket vatten.

Publicerad: 2006-03-18 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.