Barcelona Dag 2

3 mar

Vaknade strax innan väckarklockan (mobilen). Hade tid på oss så ja drog mig lite i sängen innan jag hoppade upp och duschade. Käkade frukost på ett café som jag inte minns namnet på. Men det var helt okay mackor och gott te.

Mässhallen
Mässhallen

Sedan begav vi oss vidare mot dagens stora mål. Mässan Fespa 2012.
En gigantisk mässa för skylt, tryck, storformat och reklam. Över 450 utställare. Snacka om stor mässa. Och vilka maskiner och prylar det fanns. Så en massa intressanta saker på mässan. Mer ingående var det var avslöjar jag inte här. Men häftigt var det i alla fall.

Vi tog en lunchpaus kring halv ett och begav oss till en galleria i närheten av mässhallen. Det blev en pasta carbonara. Den satte fint i värmen tillsammans med en stort glas med fanta lemon.
Värmen ja. Det var idag ungefär 25 grader varmt i värmen. Vilka kontraster mot gårdagens snöblask i Sverige.

Hela gänget samlat för Mässan
Hela gänget samlat för Mässan

Efter lunchen begav vi oss tillbaka till mässan som vi var kvar på tills ungefär stängningsdags. Nöjda och glada tog vissa av oss taxi tillbaka till hotellet. Och detta var en taxiresa som jag nog aldrig kommer glömma. På med säkerhetsbältena så kör vi. Taxichaffisen visste i alla fall vart gasen och tutan fanns. Det gällde att hålla i sig, för här gick det undan. Det var så man undrade om han stulit taxibilen. Bytte filer hej vilt. Men fram till hotellet kom vi i alla fall.

Taxibilar i Barcelona
Taxibilar i Barcelona

Kvällen rundades av på en restaurang som jag i ärlighetens namn inte vet vad den hette. Men minns att jag åt en riktigt god burgare.

Publicerad: 2012-03-03 15:45:00

admin