Bjarnez från Brålanda siktar uppåt

30 dec
Bjarnez
Bjarnez

Det är alltid kul att skriva om nya band som är på gång. I dag har vi tagit oss till Dalsland och den lilla orten Brålanda. Tätorten är belägen cirka 24 kilometer norr om Vänersborg. Genom Brålanda går E45 så tyvärr är väl detta en ort som man bara lite obemärkt passerar förbi. Men vi passerar inte förbi utan stannar till och hittar ett dansband vid namn Bjarnez.

Bjarnes är ett nytt och fräscht band som blandar det gamla med nytt. Man spelar en del nya, fräscha låtar som går och gick på radion sen 2010 och framåt. Detta blandar man upp med de gamla klassikerna från sent 60-talet med ett sound som är en härlig blandning av modern och mogen dansband. Man kan bara inte sitta still, vi ses!

Bandet består av Bjarne Håkansson – Bas 20 år, Jesper Östergren – Gitarr 20 år,
Pauline Sundin – Sång 19 år, Robin Håkansson – Trummor 22 år och Jakob Nilsson – Piano, Keyboard, Sång 20 år.

Bjarnez
Bjarnez

Man har så klart både en vanlig hemsida och en facebooksida. Bandet hälsar att ni gärna får gå in och gilla och följa dem på Facebook då den mesta informationen om bokningar etc. kommer läggas ut där.

Det året som varit har varit fantastiskt för bandet. Man har knutit massor av nya kontakter och fått spelat på flera olika dansfester både privata och offentliga Till höjdpunkterna hör att man fått spelat nonstop med stora band som till exempel Date och MejDej. En nonstopspelning med Date är även inplanerad på långfredagen den 3 april. Platsen är Wärdshuset på Dal i Mellerud. Det blev en enorm succé i år så arrangören väljer att göra om det hela igen.

Bandet hoppas även under kommande år att släppa en eller flera singlar. Så har du som låtskrivare något bra material som du tror kan passa Bjarnez är du välkommen att kontakta dom.

I övrigt går tiden mest åt till att repa för att bli ännu bättre. Man ser ljust på framtiden och hoppas på att flera skall upptäcka dom och ge dem speljobb. Nästa offentliga jobb med Bjarnez sker den 29:e januari på Träffen Båberg

Publicerad: 2014-12-30 23:55:27

admin