Bloggen med nyheter nästan varje dag

3 mar
Inga kramar idag?

Tack för alla värmande mail angående bloggen och dess nya utseende. Jag känner nu att jag är på rätt spår. Som jag skrivit tidigare så kommer jag att bygga på med fler sidor. En del sidor kommer flyttas rätt av från min andra hemsida och vissa kommer jag uppdatera. En del information på gamla hemsidan är lite halvt och halvt inaktuell.

Ett stort tack till alla er som mailar in nyhetstips och annonser till mig. Det sätter jag stort värde på. Fortsätt gärna med detta. Inom kort kommer jag här att skapa en kontaktsida för att ni lättare skall kunna bistå med information till bloggen.

Jag kommer liksom tidigare att förse er med reportage och nyheter kring dansband och mitt liv. Det blir inga fasta dagar det kommer att komma nyheter utan det sker när andan faller på. I bland kan det bli flera inlägg per dag och andra dagar kanske bara ett inlägg. Så håll koll på bloggen.

Publicerad: 2015-03-03 08:57:47

admin