Callinaz släpper Fest i folkets park

11 mar
Callinaz Fest i folkets park
Callinaz
Fest i folkets park

Callinaz går från klarhet till klarhet och har på bara några år etablerat sig ordentligt på den svenska dansbandsscenen. Detta med sin sköna mix av ett moget sound i botten men med en stor portion fräsch ungdomlig krydda på toppen. Lägg till Carolinas karismatiska röst och receptet är klart. Carolina har varit på framsidan av Får jag lov, hon har varit nominerad som årets sångerska vid guldklaven i Malung och deras turnéplan är fullbokad hela året och långt in på nästa år.

Nya skivan innehåller både nyskrivna låtar och en del väl valda covers. Låtar bandet testat på sin publik och som gått hem riktigt ordentligt ute på dansbanorna. Bland låtarna märks Amanda Jenssens ”Amarula Tree” blandat mig Eva Eastwoods ”Himlen var här” och ”Ingenting går upp mot gamla Skåne” som Siw Malmqvist hade en hit med. Alla i snygga dansanta arrangemang. Bland de nya låtarna utmärker sig bland andra ”Om igen” skriven av Anders Tengnér från Larz Kristerz och ”Dom vackraste orden” skriven av Henrik Sethsson och Ulf Georgsson.

Detta gör plattan till en härlig dansant partyplatta och titeln på skivan – FEST I FOLKETS PARK – beskriver precis vad det handlar om. En skön och perfekt blandning för alla människor som gillar att dansa, och dessutom lyssna på bra dansbandsmusik.

Källa: Ginza.se

Publicerad: 2014-03-11 17:43:52

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.