Dansglädje i Storfors med Gideons

12 okt

Här kommer lite härliga dansbilder från en genomtrevlig danskväll i Storfors. För musiken svarade Gideons orkester från Eskilstuna. Som vanligt var det mycket dansant och trevlig publik som tillsammans med orkestern skapade en härlig stämning.

Jag har tappar ordning på hur många gånger jag sett detta bandet. Men det är nog en 50 gånger snart. Första gången var på Viking Line Cinderella. Sedan dess har våra vägar korsats på landets dansbanor, på båtar, folkets hus och i parker.

Jag är inte bara ute och dansar efter denna eminenta orkester. Jag hjälper dem även med diverse saker. Bland annat har det blivit en mycket snygg och informativ hemsida. Under våren blev det även nya orkesterkort och affischer. Man får lyfta på hatten och tacka för förtroendet.

Om kvällen i övrigt finns det inte så mycket att orda om. Det blev lika trevligt som alltid i Storfors. Uppmärksammade en och annan ny låt med grabbarna. Sånt uppskattas. Fler publikbilder finner ni så klart på danslogen.se Tack grabbar för en trevlig kväll.

Publicerad: 2017-10-12 01:27:31

admin