Underbara Hedins bjöd på dansmys i Storfors

13 okt

Och här kommer lite bilder från söndagens danskväll med underbara Hedins i Storfors Kulturhus. Mycket folk som alltid när dessa trevliga skånepågar kommer på besök. Många som jag pratade med denna afton hade åkt långt och till och med hoppat över dansen på hemmaplan just bara för att Conny, Ola och Christoffer stod på scenen. Detta var arrangörerna Sven och Kerstin extra glada för.

Trumpet är ju bandets signum och självklart bjöd Conny på en rad smäktande toner. Det är ju inte så vanligt med trumpet i dansband så detta välkomnas extra mycket av danspubliken här. En herre som jag pratade med under kvällen sa att ett riktigt dansband måste ja blås med. Annars går det ju inte. Och det kanske ligger någonting i det. I alla fall är det ett skönt avbrott mot sånglåtar att ha med lite instrumentala låtar oavsett om de framförs på sax, trumpet eller gitarr.

Kvällen som helhet blev mycket bra. Många härliga danslåtar som vanligt från dessa härliga killar. Har du inte varit ute och dansa till dem så har du missat något. Som alltid så finns det fler dansbilder att kika på om du besöker danslogen.se

Publicerad: 2017-10-13 01:29:03

admin