Danskul med Holidays på Upperudslogen

20 aug

En glatt gäng med humor på hög nivå kom till Upperudslogen denna afton. Bandet jag snackar om är mina vänner i Holidays. Bandet kommer från Åmål och Svaneholm. En trummis har de i Götet och sångaren i Karlstad.Jag tror det var premiär för detta bandet här även om Björn Björklund musicerat här tidigare. Då med Danslogen och Ji Coos.

Man hade knappt rest sig efter förra helgens håll i gång med Donenz på logen innan det var dags igen. Detta blev en minst lika bra kväll som Donnez. Publiken strömmade även till denna afton. Många norrmän hade tagit bilen över att ta sig en sväng om till detta härliga band.

Holidays drar en mycket blandad publik. Det märktes att alla som var där gillade deras sprittlande dansmusik. med sig i bagaget hade de sin helt nya cd ”Roadtrip” En skiva som jag absolut tycker ni borde införskaffa, Inte minst för det för omslaget som undertecknat designat. Under kvällen bjöd de på flera goa låtar från detta platta. Tillsammans med en rad andra dansgoa låtar är de en fröjd för örat.

Som ni åter igen kan se på bilderna så var det en riktigt trevlig kväll. Tänk om bilderna kunde tala. Anette skämde som vanligt bort pojkarna med en massa godsaker i form av laxgratäng, pajer, smörgåsar, korv och en massa andra godsaker. Det hela handlar ju om en win-win situation. Banden åker ofta långt och spelar en hel kväll. Orkestervård deluxe. Det behövs så lite för att få en orkester att trivas och få de att göra ett bra jobb.Nöjd orkester är oftast lika med nöjd danspublik.

Som vanligt plåtades det en del under kvällen. En del av dem kan ni beskådas. De andra finns bland annat på danslogen och Upperudslogens facebookgrupp.

Jag vill rikta ett stort tack till grabbarna för en trevlig kväll på logen. Vi ses snart igen. Och då är det Degerforsparken som står på menyn.

Publicerad: 2017-08-20 21:33:37

admin