Detta med facebookvänner

3 jan
Facebookvänner
Facebookvänner

Förvånas ibland över facebook hur mycket vänner man har. En del funderar jag seriöst på hur dom kommit dit. Plockade bort två personer idag från min lista som smugit sig in av misstag. Jag borde rensa mer. I min lista finns över 1000 ”vänner”. Jag skulle utan att någon märkte det kunna plocka bort mer än en tredjedel. Jag har ju haft som princip att godkänna alla förfrågningar så länge det inte varit utländska fakekonton. Detta har jag gjort för att inte stämplas som märkvärdig eller så. Men en del känner jag inte alls utan jag ser bara att vi har x antal gemensamma vänner och då ofta facebookvänner. Funderade på att sätta mig ner och kategorisera ut mina vänner typ dansbandsmusiker, nära vänner, grafiker, arbetskamrater m,m Det kommer bli ett jäkla jobb men tror det är värt allt jobb ändå i slutändan. En ”riktig” facebookvän bör man väl ha något relation till och åtminstone känna igen. Så man kanske skall bli lite mer restriktiv med vilka man accepterar. Ja alla trevliga vänner får vara kvar tillsvidare. Dom jag har där gör ju ingen skada, och så länge dom inte gör det får dom vara kvar.

Publicerad: 2015-01-03 03:09:07

admin