Detta med facebookvänner

2 aug
Mackan på facebook
Mackan på facebook

Jag har funderat lite igen. Undrar om man blivit gammal när man sitter och grubblar och funderar över saker och ting. Kan man få gråa hår? I så fall ska jag omdelebart upphöra med denna verksamhet.

Nå väl så fick jag en vänförfrågan på facebook. Det var en äldre dam som ville lägga till mig som vän. Jag visste inte riktigt vem hon var. Men jag acceptera förfrågan ändå då jag såg att vii hade över 200 gemensamma vänner. Och eftersom hon skickat en vänförfrågan till mig så måste hon väl ändå känna mig? Eller är det inte så? Att man bara skickar vänförfrågningar till dom man känner? Jag frågade henne lite hur hon kände mig och det fick jag egentligen inget bra svar mer än att vi gillade samma typ av dansband och att hon tyckte jag såg trevlig ut på bilden.

Jag har 1035 vänner på facebook och det är inte vettigt egentligen. Man skulle lätt kunna halvera den siffran tror jag. För det är många som jag inte alls vet vilka dom är. Jag har accepterat dem för att vi haft gemensamma vänner och dels för att inte verka högfärdig. En del av dem skriver jag aldrig med. Dom bara finns där på listan.

Men det kanske är dags att rensa listan och bara ha folk man verkligen känner. Men å andra sidan är ju dom andra ”vännerna” inte i vägen på något sätt. Jag har sett en del som skryter över hur många facebookvänner dom har. Då kan man ju undra om dom som har över 2000 vänner uppriktigt kan tala om att dom verkligen känner dem alla. Jag är tveksam.

Tillsvidare får mina 1035 vänner finnas kvar på listan. Kanske att jag en regning höstkväll gör något åt listan.

Publicerad: 2014-08-02 12:17:15

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.