Temix orkester från Kristinehamn

2 aug
Temix spelade på Kristinehamns Hembygdsgård
Temix spelade på Kristinehamns Hembygdsgård. Foto/Copyright: Markus Redman

Jag vill ”bara” dela med mig av ett foto på Temix orkester från Kristinehamn. Jag har länge sökt ett foto på denna duo men inte funnit något. Så när man inte hittar det man söker får man ta saken i egna händer. Jag åkte sonika själv och fotografera dem. Bilden ovan är från Kristinehamns Hembygdsgård i torsdags där bandet spelade upp till dans.

Ett längre reportage kommer framöver här på bloggen.
Och jo jag vet. Dom har ingen logga så jag gjorde en.
Och ja, jag vet att den liknar Tonix logga, men detta är ju lite mest på skoj jag gjorde den.

Publicerad: 2014-08-02 10:57:55

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.