Detta med smällare

31 dec
Nyårsraketer
Nyårsraketer

Så var det detta tuggande om nyårsraketer hit och dit. Kan upplysa alla om att detta kommer vi aldrig undan med. Sen är det butiker som tagit avstånd från att sälja dessa. Jo tjena. Vad tror ni folk gör? Tror ni som inte handlar bara för att just du som ICA-handlare tagit avstånd från detta? Näää. Dom åker ju så klart till andra ställen och inhandlar dessa varor.

Sen tugget om föräldrar som köper ut raketer till sina minderåriga barn. Tror ni på det själva? Jag tror jag inte föräldrarna köper utan det fixar kidsen på annat håll.

Sen kommer vi till detta med skotträdda djur. Det kan jag ju köpa. Men det är ju bara en eller två gånger om året. Åk till er stuga mitt i ute i skogen så slipper ni problemen. Sen finns det riktigt bra hörselkåpor som jag tror passar utmärkt på er jycke.

Raket och smällare är fint att kika på. Men för att tillmötes gå dessa hundägare som skäller… haha där fick jag ju till det) så kan man ju försöka att hålla sig till Nyårsafton och smälla då på kvällen när det är mörkt ute. Och på avsedda platser. Ska man skjuta kan man gå ihop i kvarteret och köpa tillsammans. Då blir det ju lite maffigare fyrverkeri.

Gott Nytt på er!!!

Publicerad: 2013-12-31 18:28:33

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.