Shopping i Karlstad

31 dec
Jag i Karlstad
Jag i Karlstad

I dag har jag varit på en tur till Karlstad för att shoppa.

Målet var att köpa skor. Jag vill ha en snygg sko som är svart med hel platt sula. Alltså ingen klack. Jag dammsög hela sortimentet av skobutiker i Karlstad utan att hitta några som passade min plånbok. Hittade ett par men dom kostade 1300 och var av märket Björn Borg.

Jag vill inte ha det. Jag vill ha skor av märket Kalle Andersson och dom ska kosta max 400. Jag tror jag ska starta en skoaffär och bara sälja billiga men bra skor som inte ska kosta skjortan.
Hittade ju på Skopunkten prisvärda skor som var perfekta men tro på den att någon innan mig snott storlek 43, eller kanske hederligt handlat storlek 43. Vem kan vara så grym mot mig?
Nåväl. Dom gamla skorna får väl aggera dansskor på Nyårsafton. Med lite extra mycket skokräms skall det väl lösa sig och se något så när ut.

Pizza på Alpina
Pizza på Alpina

Men det blev i alla fall lite mat i Karlstad. Efter all denna julmaten var jag såååå sugen på en pizza. Jag tror jag fick stans fetaste bearnaisesås till. Vände upp och ner på koppen och inget hände. Skakade försiktigt på såskoppen men inget hände. Då förstår ni hur fet såsen var. Men det var gött i alla fall.

Men det blev lite handlat i alla fall. 1 skjorta på jack´n jones och en tröja. Inte illa!Men nu får det räcka för ett tag framöver.

Passade på att ta med kameran för att ta några kort i Karlstad. Som ni ser så lyste ju inte solen där. Men det brukar den ju å andra sidan inte göra så här års på eftermiddagen. Klockan var inte ens fyra på eftermiddagen och det var redan mörkt. Men man får se det positiva i att det faktiskt kommer vända. Men det tar ett tag innan det märks.

Mitt i City  - Citygalleria
Mitt i City – Citygalleria
Arkadens Köpgalleria
Arkadens Köpgalleria
Stadshotellet
Stadshotellet
Den omtalade "Båten"
Den omtalade ”Båten”
Filmstaden
Filmstaden
Hertig Karl
Hertig Karl
Juldekoration
Juldekoration
Vid järnvägsstationen
Vid järnvägsstationen
Publicerad: 2013-12-31 03:08:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.