Donnez släpper nytt

3 dec

Perstorps stolthet Donnez släpper den 15 December sitt fjärde album. Som vanligt blandar man nyskrivet med kända hits. Fyra låtar av dom fjorton på skivan är skrivna av bandets frontfigur Donald Laitila. Alltsammans framförs tryggt och säkert i Donnez mogna stil.

Donnez nya cd "De é du"

Följande låtar finns med på albumet.
1. Så säg mig
2. Judy
3. Vart tog alla drömmar vägen
4. Ge mig mera
5. De é du
6. There goes my heart
7. Den tid vi behöver
8. Det är dig jag tänker på (She’s not you)
9. Tårar från himlen
10. Vi har en lång lång väg att vandra
11. Skall du någonsin bli min
12. Håll om mig nu
13. Du har allt
14. Ticket to heaven

Publicerad: 2009-12-03 20:38:16

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.