03:11 föddes ett gossebarn

3 dec

När just dessa rader skrivs är de snart är det 30 år sedan som ett litet gossebarn föddes på Karlstad BB. Tisdagen den 4 december 1979 kl 03.11 kom jag till världen. Jag vägde då 4kg och var 51,5 cm lång. I dag är jag något längre och något tyngre. När man ser tillbaka med distans på sina 30 första år så är det så otroligt mycket som man minns. Både glädje och sorg. Tänk vad mycket skoj som har hänt. Skulle jag berätta allt skulle det bli en roman. Så det lämnar jag för ett tag.

Egentligen skulle jag lagt in en mycket gammal bild på mig här men det skippar jag. Orkar inte rota fram och scanna in korten. Skulle ju kunna låna en bild på brorsan för vi är ju otroligt lika som små sägs det ju.

Annars kommer jag ta den stora dagen med ro. Ska jobba som vanligt. Jag tror jag ska överaska dem med en tårta på jobbet. Det känns som det vore läge för det liksom. Vad det blir återstår att se. Beror på vad Ejes konditori har hemma på lager.

På kvällen blir det ett enkelt kalas i goda vänners lag. Inte alls märkvärdigt. Så jag kommer ta dagen som den kommer. Gör liksom ingen stor grej av det. Jag har slänt alla lappar från tidningarna som vill att man ska skicka in bli firad, så det är nog lugnt. Det som jag inte har koll på är Kristinehamns Lokal-tv om nu någon skickat in dit. Men det hoppas jag inte. Är ingen person som har behovet av att synas och höras.

Så just idag 30 år senare så trivs jag alldeles utmärkt med att vara den jag är och att leva som jag gör. I bland undrar jag om man kan ha det så mycket bättre? Jag tror inte det. Puss på alla jag älskar. Och dig som jag träffade på mun. Grattis på dej med.

Publicerad: 2009-12-03 22:29:06

admin

2 thoughts on “03:11 föddes ett gossebarn

  1. STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
    …en liten ——<@ sänder jag med här och önskar dig en minnesrik dag med nära och kära och tårtan på jobbet *L*. Varm go kram från Neola.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.