En helkväll med hemmafavoriterna på Upperudslogen

15 jun

Alla ställen i Värmland som vi spelar på räknar vi som hemmaplan sa Anders Nordlund en gång. Och att komma till Upperudslogen är ju som att komma hem för många dansband. Den gästfrihet som man möts utav och den värme både från arrangör och publik är enorm. Fernandoz är alltid ett säkert kort på logen. Många husbilar möttes vi av när vi svängde in på logen. Vi startade med en fika och satt och kika på när bilarna en efter en rullade in på parkeringen. Efter ett tag slutade vi räkna och gick i stället upp till logen för att hälsa på grabbarna.

När klockan slog ni och Thomas bakom trummorna räknade in till första dansen blev det ett välfyllt dansgolv redan från start. Detta bådade gott. Det var kö för att komma in på logen. Underbart när det är så här mycket folk. Det skulle senare visade sig bli säsongsbästa. Man brukar ju säga att man aldrig blir profeter i sin egen hembygd men i detta fallet tror jag de som påstår det har fel. Fernandoz har en härlig dansat repertoar där de blandar egna låtar med covers. Moget med en tusch av country. Varierad repan som ändå håller en linje. Varannan bugg och varannan foxtrot var det som gällde under hela kvällen. Dock hörde jag ett par som tyckte det var för lite foxtrot, Hm.. man kan ju undra hur dom lyssnade och vad en foxotrot är med deras mått mätt.

Fernandoz var på ett strålande spelhumör och det var riktigt kul att höra dem. Jag vågar påstå att dom är bättre än någonsin. Jag och brorsan njöt hela kvällen. Jag har skrivit det förr men detta var också en sådan där kväll som man önskade aldrig skulle ta slut. Men tyvärr har ju allt en slut. Anette med personal var otroligt nöjda med kvällen och det verkade publiken också vara. Som vanligt blev det lite bilder som ni kan kika på nedanför. Fler publikbilder finner du på danslogen.se samt på Upperudslogens facebooksida.

Tack alla i Fernandiz för en trevlig kcäll. Kunde inte bli så mycket bättre. Efter sedvanligt snack styrde vi sedan kosan hemåt Lusasken.

Publicerad: 2017-06-15 18:08:55

admin