En skandalfri blogg

29 jan
Markus skandal
Markus skandal

Din blogg är ointressant Mackan då den inte innehåller några skandaler. Ja så löd ett mail jag fick av en polare. Och jag håller med delvis. Det är för lite skandaler. Men jag bloggar ju mest om dansbandsmusiken och i den genre är det rätt skötsamma personer. Men visst hade det kanske varit kul att få avslöja någon dansbandsskandal. Men som sagt så är dansbandsvärlden rätt blygsam och inte så skandalomsusad som andra musikgenrer.

Men å andra sidan behöver jag inte ”Laila Bagge publicitet” på min blogg.Hon är ju bara sååååå pinsam. Jag är inte heller någon blondinbella eller någon annan ytlig bloggare som bloggar enbart för pengar. Det finns ju många kändisar som inte direkt gör någon hemlighet av sina bloda hårlockars existens.

Eftersom jag jobbar inte på Hänt Extra, Aftonbladet eller Se & Hör så kommer nog den här bloggen fortsättningsvis vara lika tråkig och skandalfri som den är nu.

Men ett och annat scoop kanske man kan komma med framöver. Och finns det inga får man ju hitta på egna feta rubriker till bloggen. Det kan vara små observationer från nöjessverige. Som t,ex att man ertappat Junix med att käka korv med mos och räksallad på OM macken i Kungsör, eller sett Claes Lövgren på Coop i Söderköping. Man gör löp på de mest alldagliga sakerna. Ganska fantasilöst men ändå. Hänt Extra gör det så varför inte jag? Där läser man ju om kändisar som handlar på Coop åkt tunnelbana och varit ute på stan? Man hade ju kunnat dragit till med ett scoop innan jul när man såg Lennart Ekdahl i Stockholm.

Så ni som läser denna blogg kommer fortsatt att få nöja er med alldagliga dansbandsnyheter.

Publicerad: 2013-01-29 00:48:48

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.