En tisdag i mitt liv

28 jan
På väg till jobbbet
På väg till jobbbet

Tisdag kväll när detta skrivs och jag har lite dansmusik i lurarna. Kikade nyss på hockeyresultaten och såg att AIK fick med sig 2 poäng idag. Säger som i Just D och Thorleifs låt ”Hur é det möjligt?” Jo men det blir säkert trevligt med 3 stockholmslag i Allsvenskan nästa år. Om dom nu inte gör om reglerna så att dom ska passa Stockholmslagen. Skulle inte förvåna mig ett dugg.

Reklam för mitt jobb
Reklam för mitt jobb

Dagen idag har bestått av lite jobb och lite ärenden på stan. Vädret idag har varit riktigt trevligt i Kristinehamn. Mycket snö har vi och mer snö har det kommit. Verkar lite som vi får igen nu för det som uteblev i höstas. På jobbet har det varit bara trevliga arbetsuppgifter. Det är det ju alltid måste jag säga. Och jobbar med några av stadens bästa arbetskamrater och några utomsocknes kan det inte bli så mycket bättre. Vi är ett härligt gött gäng. Har du vägarna förbi Lusasken alltså staden Kristinehamn är du välkommen in på ett besök.

Tunnelbanan på Kanal 5
Tunnelbanan på Kanal 5

När jag kom hem kopplade jag av med att ett nytt avsnitt av Tunnelbanan på kanal5play. Vilken vardag dessa väktare har. Men det är tryggt att veta dom få gånger man åker t-banan att det på SL:s trygghetscentral finns folk som alltid bevakar tunnelbanan. Det finns ju 3900 kameror som ger en bild av vad som händer i vagnar, tunnlar och på perronger. Över en miljon människor kliver varje dag på och av tunnelbanan varje dag. Detta för att ta sig till och från arbete, hem, skola, träning och uteliv. Pendlare, turister, original och tunnelbanepersonal möts på 100 stationer och färdas på den totalt 100 kilometer långa rälsen. Riktigt intressant att se.

Jag
Jag

Nu blir det sängen och jobbdag i morgon. Hejsvejs alla läsare av bloggen.

Publicerad: 2014-01-28 21:09:52

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.