Ett dröm att gått i uppfyllelse

1 apr

holensjag14

Som ni säkert läst på nätet så är Holens orkester i full färd med att spela in ett nytt album. Jag har fått det ärofyllda uppdraget att designa skivomslaget vilket jag ser som ett ärofyllt uppdrag,. Jag har ju tidigare hjälpt bandet med affischer och idolkort.

Bandet är så nöjda med mitt grafiska arbete att dom nu erbjudit mig att medverka på skivan. Får man en sådan chans kan man ju inte tacka nej.

Det är Linus Lindholm från Mats Bergmans, känd låtskrivare som tidigare skrivit flera låtar till Holens som varit i farten. Han skrev bland annat bandets tidigare ”Tända ett ljus” som finns med på bandets förra cd. Nu har han alltså skrivit en ny hitlåt som heter ”Tro inte på mig”. Det är en upptempolåt i äkta Holens stuk. Det är nästan så det doftar lite mats Bergmans om den.

Jag älskade låten redan från första gången jag hörde den och är riktigt glad över att Kent, Jerka, Monica och Roger vill ha med både mig och låten på plattan. Skivan är just nu i slutfasen och kommer att släppas i början av maj.

Publicerad: 2014-04-01 08:31:52

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.