Fastingen i Kristinehamn – Fredagen

31 maj

fastingen1517

Fredagebs fasingen bjöd på lite bättre väder. Till och med solen lyste på himlen. Visst är det underbart? I dag hade en del knallar leta sig ut på Kunsgagatan och sålde t-shirts, godis, ballonger, klockor och väskor, leksaker med mera. Personligen tycker jag det hade kunnat vara lite fler knallar än dom som var där. Men det kanske kommer nästa år.

Efter jobbet tog jag mig en tur ner för att spana läget. Det blev lite inköp i oform utav två skitsnygga skjortor från Martin Dahlin som kostade 100 kronor stycket. Fy bubblan vad snygga dom är,. Nu undrar jag bara vad jag ska göra med dom drygt 1800 kronorna som jag sparat när jag köpte dom på rea?

Jag stannade till utanför Lyrantorget där musikskolan bjöd på musik. Det är så härligt att höra hur många musikaliska och duktiga ungdomar vi ha här i stan. Dom bjöd på ett mycket varierande program. Alltid kul att höra. Lite trist att man på många håll skär ner på denna typ av verksamhet. Jag tror många politiker inte förstår vad musikskolan betyder för många ungdomar. Stor risbuske till alla dom som runt om i landet skär ner på denna verksamheten-

På kvällen blev det den tur till Thanh Thai Palace här i stan med mina goa arbetskamrater. Vi var där för att tacka av en medarbetare som slutar. Tack för dessa åren Erik. Hoppas du njuter av pensionärslivet nu. Maten smakade underbart. Vad härligt det är med mongolisk buffé. Der ser inte så mycket uy när man ser saker på tallriken men när kocken stekt i hop allting smakar det smaskens.

Kvällen avslutades i Öltältet där Rockmakarna svarade för musik. Bra musik men dyr alkohol 59 kronor för en 33cl cider. Jäklars vilken vinst dom måste göra men tanke på att inköpspriset inte kan vara många kronor. Rockmakarna är som namnet antyder ett rockband. Utångsorten är Grästorp. Man spelar blandad rockmusik, allt från Creedence och Status Quo till Gyllene tider och Bryan Adams. Muycket av musiken var riktigt dansant.

Här följer några bilder från fredagen:

fastingen1515

fastingen1516

fastingen1518

fastingen1513

fastingen1512

fastingen1522

fastingen1524

fastingen1525

fastingen1526

Publicerad: 2015-05-31 23:36:42

admin