Fernandoz svänge loss på Upperudslogen

18 jun

Oj oj oj vilken kväll det blev med Fernandoz på Uperudslogen. Mycket folk dessutom som fattade vart dom skulle hålla sig denna kväll- Bandet var på ett toppen spelhumör. Sådant som smittar av sig på publiken. Det märks så väl när ett band verkligen är på gång.

Vädret denna gång var också det på vår sida. Varmt och gott med mycket solsken. Fler av gästerna denna kväll var mycket nöjda med kvällens band och delade min mening om spelhumöret i kombination med bra låtar. Även arrangören Anette med personal tyckte det var en fantastisk kväll.

Det har blivit lite spelningar med Fernandoz. Jag räknade ut att första gången jag såg Fernandoz live var för 23 år sedan. Platsen var Sandgrundsudden och en dansgala med Sten & Stanley och Sven Ingvars. Sedan dess har mycket hänt för dessa grabbar. Några medlemmar har slutat medans några nya har tillkommit. Men sångaren har alltid varit det samma, Anders Nordlund. Mannen med rösten. Genom åren har massor av låtar har spelats in på diverse skivor. De har medverkat på ett otal festivaler och galor. Tv och radioframträdanden i massor.

Det är sådana här ljumma sommarkvällar med logdans som man önskar aldrig tog slut. Men man får spara dem i minnet och plocka fram dem när mörka november kommer. I pausen blev det som alltid jättegoda mackor som arrangören Anette bjöd oss på. Hon skämmer verkligen bort oss och orkestern. Många dansband säger att fler arrangörer borde komma hit på studiebesök. Efter pausen var det full fart på golvet igen. Myclet applåder som måste kännas bra för orkestern att få.

Mn allting har dessvärre ett slut. När vi var framme vid sista dansen verkade det som om applåderna inte ville ta slut. Det blev en trivsam kväll på logen med mycket folk och ett sjuhelsikes drag. Extranummer blev det så klart på detta. Efter att de sista tonerna ebbat ut blev det lite snack med bandet innan vi gick och tog oss en korv.
Tack tack grabbar för en makalös danskväll. Vi ses snart igen.

Publicerad: 2018-06-18 23:07:08

admin