Födelsedag med Pizza på Charlies

5 dec

Jaha då har man fyllt år igen då. Inget mörkvärdigt men ändå. Man ska väl aldrig underskatta detta med att fylla år. En del tar det mer seriöst än andra. Jag tycket det är kul att fylla år och få en massa presenter. Men för mig är egentligen inte presenterna det viktigaste, utan att någon bryr sig om en och tänker på en. Dagen firades med att gå på en pizzeria och käka lite.
Efter lite diskussioner så blev det till slut Charlies Pizzeria, som är ett helt ok ställe.
Jag fyllde ju inte några jämna år men ändå. Och för er som undrar hur mycket jag fyller kan jag berätta att jag fyllde 658-89-487-52-18+9+36-31, så nu är det bara att räkna efter. Hihi.
Som presenter fick jag bland annat pengar, cd-skivor, boxershorts och en bok om tv-serien ”Kommissionen” som gått på tv. Det är en Tv-serie från 2005 av Jonas Grimås, Anders Lenhoff och Charlotte Berlin med Katarina Ewerlöf och Anna Ulrika Eriksson. den handkar om terrorism och att det har skett ett terrordåd i Stockholm. Jag tycker den är bra, trots en del kritik. Ska bli intressant att läsa boken, Nog om boken. I övrigt blev den en fin födelsedag.

Publicerad: 2005-12-05 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.