Sightseeing med buss i Karlstad

9 dec

Jaha nu vet man hur Karlstad ser ut, eller i alla fall delar av staden. man har ju varit här ett antal gånger :)

Sightseeing med buss blev det i alla fall i fredags då staden besöktes. Vi skulle åka ut till Våxnäs. Vi hoppade på en buss vid Drottninggatan som vi trodde skulle ta oss till Våxnäs, och eftersom det stod det på destinationen så klev vi på och betalade. Ni visade det sig ganska snabbt att det inte var expressbussen till Våxnäs eftersom vi först fick en i Viken, kvarnberget, Centralsjukhuset, Strand, Gruvlyckan i nämn ordning. Tydligen var det någon typ av servicelinje. Men bussfreek som man är så klagar man inte. Men och andra sidan sett så kanske en restid till Våxnäs från centrum borde vara 10 minuter istället för en timme.

Men efter en koll i tidtabellen så vet man nu vilken buss man ska ta till Våxnäs. Tänk att man lär sig något nytt varje dag.

Väl vid Våxnäs gjorde man rejäla julklappsfynd. Grosslagret som är en lågprisaffär hade totalutförsäljning hade slutrea 70% på alla i butiken, Inget över 10:- Så där blev det en julklappar inhandlade. Även del andra butiker på Våxnäs besöktes innan hemfärden blev av.

Publicerad: 2005-12-09 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.