For Swingende – Dansradio med nordisk dansmusik

25 aug
Thomas Neraasen och For Swingende
Thomas Neraasen och For Swingende

Gillar du dansbandsmusik skall du absolut lyssna på For Swingende. Thomas Neraasen är programledare för dessa trevliga program. Han är liksom mig en stor sann dansbandsentusiast. Hans program sänds på ett flertal radiostationer runt om i Norge.
Han blandar nytt och gammalt från nordens alla hörn.

Vill du ha en chans att höras i Norsk radio och få din platta recenserad? Då skall du absolut skicka in en skivor till Thomas. Både nya och äldre skivor är välkommet. Thomas har en avdelning i sina program kallat ”Nostalgihörnan” där han varje vecka presenterar norska och svenska dansband. Härligt initiativ. Det finns många fina gamla norska och svenska dansband so tål att presenteras igen.

Förutom dansradio driver Thomas även en hemsida. På sin sida tar Thomas upp nyheter om dansband i stort och smått. Allt från stora dansgalor till små enskilda danser på folkets hus och bygdelokaler. Styrkan i sidan är blandningen och bredden på nyheterna Inget band eller arrangör/dansställe är för stort eller för litet för att vara med. Här kommer alla till tals.

Adress: www.forswingende.com

Publicerad: 2015-08-25 07:39:43

admin