Förbaskat kallt idag

8 mar

Måste det vara så här kallt- Idag visade termometern på –15 grader. Vem är det som vill mig så illa. Nej fram för mer sol värme och vår och sommar.

Tydligen har dom där uppe beslutat sig för att frysa ut alla oss här nere. Men som vanligt så kläder jag å mig rejält med astmasprayen i högsta hugg och promenerar ut och tar bussen till jobbet. Trots att det är så allt så mår jag som en prins idag. Känner att ingenting kan gå emot mig. Jag vaknade och mådde utmärkt. Vissa dagar känns det jättelätt att leva. Allt flyter på bra, och allt stämmer. Då kan ingenting trycka ner mig.

I dag så har man då chattat med Måns och Anna från Let´s Dance. Dessvärre kom inte några v mina frågor med. Men man fick ju svar på så mycket annat som man inte vist. Viktiga saker som att Måns har 43 i skostorlek, mycket viktigt. Något som intresseklubben för värdelöst vetande antecknar. Nä nu ska jag nog sova lite Det finns ju en morgondag.

Publicerad: 2006-03-08 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.