Melodifestivalen i Karlskrona

5 mar

Melodifestivalen i går var sissodär. En del bra låtar fanns med. Bästa finalen hittills har varit Karlstad. Den tycker jag att hållt högst klass. Denna lördag var jag hembjuden till min kompis Markus som har flyttat. Han hade en något mindre lägenhet nu men den verkade mysig. Vi snackade om det ena och det andra. Han jobbar på MC Donalds så vi hade mycket att prata om. Han berättande att dom har många takboxbesökare nu. Under festivalens gång bedömde vi så väl låtar som kläder. Vi kalasade på ordentligt med Chips. Vi hade fyra påsar med OLW chips i olika smaker som vi åt av. Lövtunna och Grillvarianten.

Nu ska jag leta fram en cd som Markus ska låna. Han ska nämligen vara med i karaokefinal och sjunga. Så då ska jag förse honom med en låt som kan ska sjunga. vem det blir kan jag inte avslöja. Ni får åka till Restaurang & Pub ”Metropol” som ligger på Rud i Karlstad. Exakt datum har jag dessvärre inte. Men vi hoppas att det går bra. det har ju gått lysande förut då han varit med. Han har vunnit flera gånger.

Publicerad: 2006-03-05 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.