Framed med en nytt album

22 sep
Framed med ny cd
Framed med ny cd

Dansbandet Framed är aktuella med en nytt album

Framed startade 2008 och var under ett par år ett band med ca 30 spelningar om året.
Men publiken har verkligen fått upp ögonen för detta grymma dansband från västkusten, som älskar när det svänger! Målet för Framed är att musiken alltid skall vara dansant och att ingen skall sitta still på deras spelningar, något som verkligen bevisat sig vara en lyckad kombination då bandet idag har en bra bit över 100 spelningar per år!

Det stora beviset på Frameds popularitet kom den 3:e juni 2013 då de vann Bingolottos stora dansbandstävling där de mötte bandet Voize i finalen. TV-publiken älskade deras svängiga sound som alltid bygger på 100% live – precis som sina förebilder och mentorer i Streaplers. Streaplers såg tidigt Frameds potential och har tagit bandet under sina vingar och hjälper bandet att sätta sin personliga prägel och nå ut till Sveriges dansbanor och publik ännu mer.

Nu släpper Framed sitt andra album, och det första med riktig distribution och med skivbolag i ryggen. Det vi ser är ett band som verkligen har medvind och som inom en snar framtid kommer att vara ett av de mest populära ute på dansbanorna. Vinsten i Bingolottos Dansbandstävling är ett bevis och alla bokningar som rasar in ett annat. Skivan som kommer är ett tredje då det är en härlig bra blandning av gamla sköna covers och nyskrivet material från bland annat grabbarna i Streaplers.

1. Mary Anne
2. Anna och mej
3. Din varma röst
4. Vaya Con Dios
5. Raggarmaskin
6. Känner du min längtan
7. Tack vare er
8. Tailights Blue
9. Madeleine
10. Da Do Run Run
11. Möt mig i Stockholm
12. If I Can Find Me A Clean Shirt
13. Way It Should Be
14. Alligator Walk
15. What Do You Know About Love

Källa: Ginza.se

Publicerad: 2013-09-22 00:54:58

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.