Friends på bloggen

14 okt
Friends på min blogg
Friends på min blogg

På grund av all mobbning och näthat som pågår överallt så kände jag att jag måste dra mitt strå still stacken och göra något. Därför har jag idag bytt ut lite reklambanners till sidor som jag inte längre känner någon tillhörighet till eller kan sympatisera med. Jag har även lagt till en stor viktig banner bland dom andra. En som ”sticker ut” lite hoppas jag. Vilken är det?

Jo det är länken/bannern som leder till Friends hemsida. Då kanske ni undrar vad Friends är för något? Nej det är inte dansbandet som fått liv igen.

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. organisationen utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet.

Varje år möter och utbildar Friends drygt 46 000 lärare, föräldrar och barn kring hur de kan förebygga mobbning. Deras filosofi är att alla kan göra skillnad och att det är tillsammans vi stoppar mobbning.

Friends har 90-konto tilldelat av Svensk insamlingskontroll och drivs helt utan statliga bidrag. Det innebär att det stöd som kommer från privatpersoner och företag är otroligt viktigt för att Friends arbete ska leva vidare ute i skolor, förskolor och idrottsföreningar.

Jag är mot mobbning - Friends
Jag är mot mobbning – Friends
Publicerad: 2014-10-14 12:50:09

admin