Sidor jag samarbetar med

14 okt

Jag vill med detta enkla lilla inlägg klargöra att jag inte jobbar eller har något som helst med webbplatsen Dansaktuellt. Jag har fått två mail från folk som undrar detta. Så jag kan säga Nej, jag arbetar inte med den sidan. Sidan lämnade jag för flera år sedan på grund av olika omständigheter. Ansvarig för dansaktuellt är fortfarande grundaren och ägare Jesper som en gång i tiden startade sidan. Vilka sidor jag samarbetar med eller gillar kan ni se nedan i högerspalten. De danssidor jag i dagsläget samarbetar med danslogen.se där ni ser mina dansbilder och lite då och då även reportage från dansevenemang.

Publicerad: 2014-10-14 06:30:16

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.