Full fart med Holidays i Degerforsparken

27 aug

Så var det dags för grabbarna att inta parken Degerfors och bjuda på härlig dansmusik. Näst sista danskvällen i parken för säsongen. Dessa grabbar brukar oftast få folk att vallfärda till parken. Och så var det även denna dansafton. Många var det som styrt kosan hit. När klockan slog 19.00 räknade Nicklas in till aftonens första dans. Snabbt fylldes golvet av glada dansare.

Det märktes att det var en del nya dansare på plats som inte annars brukar vara på plats på onsdagarna. Man får hoppas de kommer tillbaka. ”Är det mig du tänker på” sjöng Björn Björklund inledningsvis. Dansgolvet blev fullt direkt och de fick en rejäl applåd av publiken. Björn tar till orda och hälsar alla välkomna till Degerfors. Det blev en hel del bugg och foxtrot denna kväll varvat med lite gammeldans.

Holidays är grabbarna som vet vad publiken vill ha. En dam jag snackar med tycker dom är jättebra. Dom spelar kanske lite mer bugg än dom andra orkestrarna som brukar spela här, men det kan vara gott det med. Vi äldre behöver lite fart vi med säger hon innan dom seglar ut på dansgolvet till tonerna av låten ” En stunds love”.

Precis som deras kväll i Upperud blev denna fantastisk med en massa bra låtar. Finns egentligen inte så mycket att tillägga om denna kväll. Jag låtar bilderna få tala för sig. Tack till samtliga inblandade för en trevlig kväll. Vi ses snart igen.

Publicerad: 2017-08-27 20:50:30

admin