Fullsatt när Flamingo besökte Kristinehamn

11 apr

Flamingokvintetten är en instution i Svenskt musikliv. Inom genren är de kultförklarade. Flamingokvintetten har under våren gett sig ut med ännu en konsertföreställning. Upplägget är självklart ett gäng Flamingolåtar, en massa hyss, galna historier och skrönor samt en massa skratt och nostalgiska minnen. Bandet har tagit flera beslut på att det snart får det räcka men rest sig på …nio och ställt sig upp igen på scenen. Denna gång har konserten det passande namnet ”The boys are back in town”.

Det blev en minnesvärd kväll som man sent kommer att glömma. Dennis berättelser och historia är en stor den av behållningen. Och soundet för att inte tala om. Pappa frågade om det verkligen var live eftersom han tyckte att det lät precis som på 70-talet. Självklart är det live. Bandet består ju av unika instrumentalister så det gnistrar om det. Kan inte bättre bli. Det finns inget band som skulle kunna göra en sådan här konsert med den värdighet som Flamingo har. Otroligt bra.

Hitsen avlöste varandra på ett pärlband. Och det gick set sus genom publiken när låtarna pressenterades. Många av de jag pratade med i pausen sa att det hade oförglömliga minnen till Flamingo. Jag tror de spelat i varenda folkpark häri Värmland. I alla fall tror jag inte det är många som de inte spelat i.

Sammanfattningsvis en otrligt trevlig kväll. Detta kommer jag leva på länge.

Publicerad: 2018-04-11 23:06:17

admin