Fredag, fullsatt och festligt på Fröding med Streaplers

12 apr

”Lapp på luckan” var det ofta förr på dans. Man tryckte in så mycket folk de fick plats för brandmyndigheten sen satte man upp lappen ”Fullsatt”. I dag är det inte lika förekommet. Men ibland händer det. Som när Streaplers lirade på Hotell Fröding. Det är alltid en given succé och väldigt mycket folk på plats.

Eftersom vi ”missade” dem i Forshaga hade vi ju kvällar att ta igen om man säger så. Men nu var ju Flamingokonserten ett giltigt skäl till frånvaro från Forshagagigget.
Lites vårt att vi att få en parkeringsplats. Men till slut så ordnade det till sig. Härliga Carina hälsade oss som vanligt välkommen och önskade oss en trevlig kväll.

Streaplers var som vanligt på topp och spelade mycket bra. En av de bästa Streaplerskvällarna på länge. Brorsan och jag har ju sett dem ett ex antal gånger nu. Hur många det är har vi faktiskt tappat räkningen på. Stämningen var på topp hela kvällen. Mycket norrmän fanns på plats och höjde stämningen lite extra.

På det stora hela blev det en mycket trevlig kväll med dessa härliga herrar från Kungälv. Och som jag skrev var detta en av de bästa kvällarna vi haft med Streaplers. Å andra sidan har ju aldrig en kväll med Streaplers varit tråkig. Ni som var här vet jag pratar om. Tack grabbar för en grym kväll.

Publicerad: 2018-04-12 23:03:48

admin