Grattis Finland

6 dec

Tog fel på tiden idag för min solbehandling. Jag trodde att dom skulle ha haft öppet som vanligt, men icke. Idag hade dom haft öppet vid lunch. Så det blev inget sol idag. Men på fredag ska jag dit och vanligt och då står det även bad på programmet.

I dag får man gratulera Finland till deras nationaldag eller grundlagsdag eller vad det nu heter. Nå väl Det är i alla fall den 6:e december.

Jag läste något intressant i Nina Fyhrs blogg om att eventuellt få i fång danserna på Folkets Hus Kristinehamn igen. Det hade varit mkt trevligt om det gick på något sätt att genomföra. Jag skrev ett svar till henne där att man bör se över orkestervalet. Man behöver kanske inte ta och boka in dom mest kända banden med tanke på gagerna. Det finns ju jättemånga band som jag tror inte skall ha allt för högt gage. Så det vore något. Man får ju hoppas på att Peter tillsammans med Ninas vänner få igång lite danser. Jag vet folk som saknar ett ställe för dom lite äldre där man kan gå ut och ta sig en öl och en dans. De flesta ställen här i stan är ju för dom yngre frånsett Varvet kanske som man ses som lite mer mogenställe. Annars finns det inte alls så många ”gå ut ställen” här i stan. Så Folkets Hus skulle vara ett välkommet tillskott. Jag kan tipsa redan nu om att det på lördag den 9 december blir dans till Danslagets orkester. Vi får hoppas på mycket folk.

Publicerad: 2009-12-06 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.