Guns Rosor med debut-cd

21 sep

gunsrosorcd16

Guns Rosor är ett ungt men moget dansband från Kronoby-Karleby-Terjärv. Guns Rosor uppstod under ett musikläger i Kronoby juni 2013 och på den vägen bär det vidare. Guns Rosor bjuder på en salig blandning av dansmusik på svenska, finska och engelska.

Bandet har en bred repertoar bestående av olika dansstilar, allt från vanlig dansbandsmusik, valser och tangon till latinamerikanska rytmer såsom rumba, samba och cha-cha-cha, bugg, slow-fox till olika stilar av gammeldans under varje danskväll, oberoende om det är en logdans eller en dansgala.

gunsrosorscen16

Bandet består av Herman Hagnäs som svarar för sång, saxofon och gitarr. Joel Åman trakterar bas, sång och percussion. Robin Grankvist spelar keyboard, dragspel och sjunger. Robin Hagnäs lirar aolo & Komp-Gitarr samt Keyboard och sjunger stämsång. Slutligen har vi Einar Holmbäck sonm lirar trummor.

Nu har bandet släppt sitt första cd-album som fått titeln ”Mors Drömväv”. Albumet innehållet tretton låtar. Innehållet på plattan speglar den musik och bredd som bandet har. Skivan kan beställas via Shoppahemma

Följande låtar finns med på plattan
1 Mors Drömväv
2 Ge En Bukett Med Röda Rosor
3 Tyvärr ( I Will)
4 Jag Tror På Kärleken
5 Tango Granada (Instrumental)
6 Kiss Me Quick
7 Ett Slitet Gammalt Dragspel
8 Du Är Den Käraste
9 Varför
10 I Could Easily Fall (In Love With You)
11 Jag Tror på Dig
12 Afton På Trullö (Instrumental)
13 Ein Flickå Från Lande (Bonustrack)

Publicerad: 2016-09-21 00:21:43

admin