Håkan rundar av i Streaplers

20 maj
Streaplers 2013
Streaplers 2013

Efter 54 år på vägarna väljer ju Basisten Håkan Lilleblad att sluta i bandet. Läs LS-Tonarts pressrelease nedan.

Streaplers fortsätter på den inslagna vägen…
Göran Liljeblad valde att sluta spela i samband med Streaplers 50-årsjubileum. Nu har även tvillingbrodern och basisten Håkan bestämt sig för att gå samma väg efter 54 år på ständig turné, samma år som dom dessutom fyller 70 år.
Som tur är släpper dom inte taget om varken Streaplers eller branschen, utan dom är båda synnerligen aktiva bakom bandet och för oss på LS TonArt, även om dom inte fysiskt finns med på scen.
Håkan kommer att göra sitt sista jobb den 28/5 maj i Hågelbyparken – Tumba, och lämnar samma dag över basen med varm hand till Per Lundin som just denna dag fyller 51 år… vilken present—grattis Per.
… Per– som är ifrån Tibro och som började spela 1978, känner nog dom flesta igen genom att han tidigare spelat med Sound Express samt med Peter Danielsson och Lena Pålsson. Per har även dom senaste åren jobbat som ljudtekniker och turnéledare åt olika konstellationer.
Vi hälsar Per välkommen i gänget och som sagt, vi säger inte hej då till Håkan och Göran, för dom finns med oss hela tiden!

Källa: LS-Tonart

Publicerad: 2013-05-20 18:45:58

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.