Har sista tonerna ekat ut på Bäckaskog?

15 jul
Bäckaskog dansställe i Jonstorp Skåne
Bäckaskog dansställe i Jonstorp Skåne

Kom att tänka på alla dessa danshak som finns över hela Sverige från norr till söder. På en tur genom Sveige hittade jag detta ställe. Bäckaskog som ligger i Skåne. Du hittar det utmed väg 112 mellan Farhult Jonstorp.

När jag kommer fram möts jag av en igenbommad festplats. Bob Stevens affisch som hänger utanför har blivit blåblek av vädrets hårda makter. Gräsmattan utanför är något vildvuxen. Det vittnar om att man inte kört dans här på ett bra tag.

Jag googlade och hittade lite information. På Ekebos hemsida stod det något om säsongsavslutning 30 juli 2011 med Stensons. frågan är om detta var sista dansen?

Jag ska forska mera och se om jag hittar något mer info i ärendet ”Bäckaskog”. Skall kontakta lite skånska dansbandskamrater och fråga.

Publicerad: 2013-07-15 23:52:33

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.