Hedins som duo spred dansvänliga toner i Storfors

28 dec

Söndagskvällar är det som alltid dans i Storfors Kulturhus. Denna gång den näst sista dansen för säsongen. Orkestern som svarade för dansmusiken var Hedins som denna kvällen spelade som duo då Ola Nordén är sjukskriven från bandet. Men Conny Hedin på gitarr, klaviatur, dragspel, sång och då så klart trumpet tillsammans med sjungande trummisen Dennis Tannerberg skötte sig med den äran.

Det hela artade sig som vanligt till en mycket trivsam danskväll med dessa Skånepågar. Fin dansmusik och mycket applåder till orkestern. Detta är ett band som jag kan rekommendera om du gillar mogen dansmusik med inslag av instrumental musik på trumet. Dessa grabbar vet garanterat vad de pysslar med.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i Storfors Kulturhus och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Avslutningsvis vill jag tacka Hedins för en trevlig kväll. Sen får vi hoppas att det ordnar till sig för Ola så att vi snart får se honom på dansbanorna igen.

Publicerad: 2019-12-28 09:43:37

admin