Kjell Dahls avslutade i Storfors Kulturhus

29 dec

Så har vi kommit fram till säsongens sista danskväll i Storfors Kulturhus. För dansmusiken denna kvällsvarde Kjell Dahls orkester från Katrineholm.

Bandet består av Mats Eriksson som spelar Sång, dragspel, klaviatur och gitarr. Kjell Andersson är kapellmästare och svarar för sång och bas. Sen har vi Sven Malmberg som spelar flöjt, saxofon och gitarr. Samtliga medlemmar har lång erfarenhet av dansbandslivet från andra orkester. Kjell grundade Jontez tillsammans med sina söner och Mats Eriksson är en herrarna som namngav Mats Bergmans orkester. Sven har bland annat varit medlem i Nordbergs orkester.

Bandet spelade många härliga låtar under kvällen som publiken kände igen. ”Till min kära”, ”Regniga natt”, ”Rosen som du gav mig”, ”Du kom försent”, ”Främling” och ”Leende guldbruna ögon” var några av dem. Gammaldansen skötte dom med den äran. Schottis, Hambo, Vals, Pariserpolka, Foxtrot och Bugg. Variation som heter duga bjöd dessa gossar på.

Efter pausen tog som vanligt arrangörerna Sven och Kerstin till orda och tacka för en trevlig säsong. De blev även hyllade med blommor som danspubliken hade samlat ihop till. Nu återstår lite ledigt innan det är dags att den 6 januari 2020 starta upp danserna igen i Storfors. Och då med Kjell Dahls orkester igen.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i Storfors Kulturhus och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Publicerad: 2019-12-29 09:58:36

admin