Hemsidan + bloggen = sant

2 feb
Hemsidan + bloggen = sant
Hemsidan + bloggen = sant

Välkommen till bloggen
Du som är van besökare kanske ser att den ser lite lite anorlunda ut. Varför gör det då? Jo jag håller som bäst på att bygga om bloggen, eller rättare sagt bygga ihop den med min andra hemsida markuz.se

Vilken adress som kommer huvudadress bli vet jag inte än. Men www.dansbandsprofessorn.se kommer ju fungera som förut. Det är ju en rätt rolig adress dessutom. Inte minst för att den retar en del personer som seriöst tror att jag är en dansbandsprofessor som kan precis allting. Sådana som inte kan se det roliga med adressen.

Så framledes kommer jag att bygga på med fler sidor. En del sidor kommer flyttas rätt av och i samband med detta kommer jag även uppdateras. En del information på gamla hemsidan är lite halvt och halvt inaktuell.

Du är varmt välkommen att följa med mig på min resa mot den nya kombinera hemsidan/bloggen Det ska bli riktigt kul att få samla alltsammans på ett och samma ställe.

Publicerad: 2015-02-02 23:01:10

admin