Hemsidan uppdaterad

3 aug

Nu har hemsidan fått sig en liten uppdatering. Har ändrat om lite i menyn.

Nytt är Bildgalleri dansband. Där finner du orkesterkort från 60-talet fram tills idag. Här kan du görs en tidsresa i modets värld. Här finner du även bilder på dansbandsbussart samt dansbilder från diverse danskvällar jag varit på. 

Sen har jag uppdaterat sidan ”boka dansband” som jag gjort om till ”mina dansband”. Här finner du mer info om de dansband jag jobbar med. Fick en del mail från folk som ville boka genom mig. Men jag bokar inga band eller artister. Utan jag hänvisar till respektive dansbands bokningsbolag alt bokningsansvarig i orkestern. 

Vidare så har jag gjort om och uppdaterat min portfolio. Nu är det enklare att kika på de jobb som jag gjort. 

Publicerad: 2021-08-03 13:38:00

admin