Holens spelade i Kumla Folkets Hus

22 jan

Kumla Folkets Hus pulserade av liv och glädje när Holens Orkester från Vingåker intog scenen för en danskväll i mellandagarna. Arrangerat av PRO Kumla, lockade evenemanget dansentusiaster från när och fjärran för att avsluta året med en kavalkad av musik och dans.

Orkestern, bestående av de talangfulla medlemmarna Kent, Monica och Kenneth, bjöd på en oslagbar mix av dansvänlig musik. Från klassiska danslåtar till modernare dansbandshits, är deras repertoar skräddarsydd för att tillfredsställa alla smaker.

Arrangemanget präglades av en trevlig stämning, och folkets skratt och leenden bekräftade att detta var en kväll att minnas. Med PRO Kumla som arrangör var professionalism och omsorg om detaljer tydlig i varje del av evenemanget.

Kent, Monica och Kenneth, medlemmarna i Holens Orkester, visade inte bara upp sin imponerande musikaliska talang utan också en genuin passion för att sprida glädje genom musik och dans. Deras interaktion med publiken och förmågan att skapa en dansvänlig atmosfär bidrog till den fantastiska upplevelsen för alla närvarande.

Som ett avslut på året var danskvällen i Kumla Folkets Hus en fullträff. Det var en kväll som förenade människor genom musik och dans och som lämnade ett leende på varje dansande ansikte.
Då lokalen i Kumla Folkets Hus är uppbokad under vårens söndagar dansar man vidare till hösten i stället.

Publicerad: 2024-01-22 15:18:28

admin