Bra drag när PHs spelade på KCC

23 jan

Den kyliga vinterkvällen i Kristinehamn blev en fantastisk kväll för dansbandälskare när PHS´s intog scenen på det pulserande Kristinehamns Conference Center. En kväll som satte standarden för gemenskap, glädje och oförglömlig musik.
Redan innan dörrarna öppnades bildades en stor kö, full av förväntansfulla människor som längtade efter att få koma in och slå en sula på parketten. En känsla av spänning och förväntan låg i luften. Så snart PHS klivit upp på scenen tog energin över rummet. Full fart från första tonen till sista danssteget, publiken kunde inte få nog. Dansgolvet var i ständig rörelse, fyllt av par som svingade sig i takt till den oemotståndliga musiken som PHS bjöd på.

Linus J Persson, Per Håkan Helén och Mats Elfkvist, de strålande sångarna i PHS, levererade en fantastisk kväll. Med sina unika röster och karisma fångade de publikens hjärtan och skapade en oemotståndlig atmosfär av glädje och gemenskap. En speciell överraskning för kvällen var Björn Norbäck, tidigare medlem som för kvällen var vikarie på trummor. Hans busiga talang och tidigare bandhistoria gav en extra dimension åt uppträdandet och väckte nostalgiska minnen hos de mest trogna fansen. Många minns nog honom och Per-Håkan från tiden i Sannex.

Efter en kväll av underbar musik, dans och gemenskap var det tydligt att PHS hade levererat en oförglömlig upplevelse på Kristinehamns Conference Center. Med sin magnetiska närvaro och enastående musikaliska talang hade de fört samman människor från alla håll för en kväll fylld av glädje och kärlek till dansbandets magi. Det märks att folk gillar att dansa på KCC. Lite synd att det enbart arrangeras en dans per år. Många besökare var överens om att de vill ha mer dans när det finns ett sådant perfekt dansgolv.

Publicerad: 2024-01-23 15:18:59

admin