Ibland är livet lätt att leva.

7 jan

Och det var det garanterat i lördags då jag var i Forshaga på dans till Mona G´s. Detta underbara dansband och genomgoda musiker. Jag vet inte för vilken ordning det är som jag såg Mona G´s. Men man kan lugnt säga att man sett dom minst ett femtital gånger. Det har varit på Jacobs Loge, Brunnsparken i Örebro, Upperudslogen i Molkom, Kristinehamns Folkets Hus, Mariebergsskogen Karlstad och då Forshaga Folkets Hus som nästan blivit lite som hemmaarena för Mona G´s. Det är alltid så härlig publik och härlig stämning i Forshaga när bandet kommer dit.

Just denna gång när bandet kom hade dom en vinst i P4:s kalaslista med sig i bagaget. Jag kan säga att det är jätteroligt att jobba med detta enormt trevliga dansband. För er som inte är så bevandrade kan jag nämna att jag gör bandets enormt kritikerrosade hemsida. Så tar Er gärna ett titt på www.monags.se Kvällen avlöpte smärtfritt utan några som helst felsteg.

Efter otal av danser, lite fika, och eftersnack tog det trevliga slut. Dagen efter var man bara så trött, men orkade ändå upp för att höra bandets sångerska Mona vara med i svensktoppen som sändes halv elva.

Publicerad: 2006-01-07 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.