Impulsköp och felköp – inget för mig

10 jan

Slaskväder sa dom på radion att det skulle bli. Än ligger ju snön kvar på marken, och vi får väl hoppas att det blir så ett tag framöver.

På väg till jobbet gick jag in på Lidl för att köpa vadderade kuvert som jag sett att dom annonserat om. Bra tänkte jag, eftersom jag skickar en del skivor som folk köpt av mig på Tradera. Jag gick in och kikade men hittade inga vadderade kuvertpåsar. Däremot hittade jag en massa andra roliga prylar som jag köpte. Känner ni igen er? Man går in för att kanske bara handla en sak, och så kommer man ut med en massa annat som jag egentligen inte tänkt handla. Så blir det ibland. Men det som jag handlade istället var bara nyttosaker som jag behöver.

Det är inte ofta som jag impulsköper saker. Det kan hända ibland att jag kanske ser något snyggt på rea eller så som jag gärna vill ha och då kan jag slå till och köpa det. Oftast är det saker som jag behöver, så det är inget som bara blir liggandes. Nej, allt används. Jag kan ärligt erkänna att jag nästan aldrig gör ett felköp vad det gäller kläder.
Däremot kan det hända ibland när jag köper skivor, att jag köper någon som jag redan har. Men det gör inte så mycket. Då brukar jag ge bort den eller sälja den.

Publicerad: 2006-01-10 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.