Intervju med bloggmackan

23 nov

Bloggen tog sig själv en intervju med ägaren till den samma.

Markuz - Ägaren av denna bloggen
Markuz - Ägaren av denna bloggen

Hej Markus, hur är läget?
Jo tack det är bara fint idag.

Du har bloggat ganska länge va?
Jag började ju skriva lite dagboksanteckningar på min första hemsida jag gjorde 2001, och sen dess har det rullat på. Sen i sommras så flyttde jag över samtliga dagboksanteckningar och gjorde en ”riktig” blogg av det

Hur kom du på namnet Mackanz?

Inte så svårt. Jag heter Markus men kallas för Mackan och dansbandar man till namnet så blir det Mackanz med Z på slutet. Jag tycker namnet är klockrent.

Okej, så vad handlar din blogg om då, vilka ämnen avhandlas?
Jag skriver om det mesta som rör dansband faktiskt. Sen skriver jag en del om vad jag själv pysslar med i livet. Det blir även lite modegrejer eftersom jag är intresserad av sånt samt lite andra aktuella saker som sker i vår vardag och mitt liv. Just nu är det en hel del om dansbandskampen.

Hur ofta uppdaterar du bloggen?
Det blir rätt ofta nu. Ungefär 1 inlägg per dag kanske. I bland mer och i bland mindre. Det är ju mer uppdateringar nu än förut. Då kunde det bli sporadiska inlägg. Men det är kul nu när man har en ”riktig” blogg som funkar som den ska.

Känner du att du kan skriva om allt i din blogg.
Ja det tycker jag. Med tanke på de saker jag skriver om så svar Ja. Jag drar mig inte för att skriva negativa saker, även om jag försöker hålla nere på det. Allt behöver ju inte vara glädje och solsken. Som detta med dansbandskampen nu. Där har det blivit lite eget tyckande och så, och det kanske inte glädjer alla banden. Men hittils har jag inte dragit mig för att skriva om något jag vill skriva om.

Får du någon respons på din blogg?
Nu är den ju ganska nystartad bloggen. Alltså som formen blogg, och alla har väl inte hittat hit än. Men jag får en hel del kommentarer på den via min facebooksida. Sen är det alltid kul med respons eftersom man då bet att någon läser och tycker om det man skrivit. Det hade varit värre om ingen skrivit något eller hört av sig.

Kan man förvänta sig några smaskiga scoops eller skandaler i bloggen?
Det vet man ju aldrig. Några avslöjande blir det kanske. Sen är det ju så att i den världen som kallas dansbandsvärlden så hör man ju en del. Men allt ska ju inte läckas ut medans annatl ska komma ut. Men det kommer inte bli skvaller enligt Se & Hör, Aftonbladet och Hänt Extra. Utan kanske mer scoop som att jag såg Scottshenrik köpa Hamburgare på Mc Donalds i Västerås kl 02:56

Följer du några andra bloggar?
Ja dert gör jag. De bloggar som jag personligen tycker är följvärda finns till höger i menyn. Bara att klicka.

Något mer du vill tillägga?
Ja att ni som besökare av bloggen inte ska missa min hemsida också www.markuz.se där det finns massor att se och läsa. Bland annat över 10 000 foton. Glöm inte det.

Tack för pratstunden Markus
Tack själv.

Publicerad: 2009-11-23 22:47:56

admin

One thought on “Intervju med bloggmackan

  1. Trevligt att alltid ”citera” sig själv, ingen risk för att bli ”Citerad” fel då.

    Trevligt med facebook,Vet inte vad du heter mer än Markus, så vill du bli vän få du väl söka på mig om du vill bli vän.

    Jimmy Björklund var namnet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.