Isfläckar inte bara på hockeyrinken

2 mar

I dag r har varit en omtumlande dag då mycket har hänt. Det hela började med att jag jobbade på jobbet son vanligt. Fick mycket uträttat idag. På väg hem från jobbet blev jag påmind om att det var jättehalt då jag drog mig i backen på eh isfläck. Pang!!! Jag blev liggandes på backen i 2-3 minuter innan jag hasade mig till ett räcke. När jag undersökt att jag inte brutit några ben och armar, började jag i sakta mak gå mot resecentrum för att ta bussen hem.

Väl hemma villade jag mig lite innan det var dags att åka till Löfbergs Lila Arena och se när Färjestad spela hockey mot Leksands IF. Efter en bra start på 1:a perioden och en fenomenalt bra 3:e period lyckades Färjestad vinna med 6-3 Det är något alldeles extra att vara på hockey. Mest rysningar får jag när hela arenan står upp och sjunger vår nationalsång.

Lite bilder från matchen kommer i mitt fotoalbum inom kort. Innan vi for hem till Kristinehamn blev det lite kvällsmat på ”Kenneths hamburgeri” på Rudsvägen. Mums!

Publicerad: 2006-03-02 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.