Om allt och ingenting

1 mar

Så var det då en ny dag med nya möjligheter. Visst är det härligt att se varje ny dag på ett sådant sätt. Man måste ju vara optimist i det här landet. Annars kommer man ingen vart.
Vi skriver 1 mars i almanackan idag.

Det gick lite segt att komma till jobbet idag. jag fastnade på Lidl där jag in nästan 20 minuter gick och letade fram lämplig lunch. Till slut blev det Lidls goda lasagne. I och för sig är den väldigt stor, men man får vänta innan man äter den så man blir rejält hungrig.

Jag har funderat en bra tag på en sak. I bland blir det så att man grubblar på det ena än den andra, utan att man kommer till skott och skriva ner det. Egentligen är det väl inte så viktigt eftersom man inte tog fram block och penna och skrev ner det, vilket gör att man har glömt bort vad det var som man nu ville delge er bloggläsare. I detta fallet är det så att jag totalt glömt bort vad det var jag tänkte skriva om. Därför så väntar jag tills jag kommer på det. Summan av detta blir att man skrivit en massa utan att få något sagt. Smart va?

Ha det bra alla mina läsare av bloggen. Jag avslutar med en tänkvärd dikt.

Jag är som jag är, ta mig för den jag är,
jag tar dig sig som du är,
ville du inte ta mig som jag är,
så tar jag ändå dig som du är,
du väljer om du vill ha mig som din vän,
ja är i alla fall din vän,
vad du än gör såra mej inte,
för jag sårar inte dej.

Publicerad: 2006-03-01 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.