Jag är ett popoffer

7 sep

Hjälp jag är ett popoffer. Nu kanske ni undrar vad jag menar. Jo det är så att en som jobbade inom kommunen för några år sedan (där jag gjorde praktik) sa till mig då jag en gång besökte dom att jag blivit ett popoffer eftersom jag då hade de senaste märkeskläderna på mig (enligt honom). Så där myntades uttrycket popoffer.

Jag kollade mina klädinköp hittils i år och såg att det i stort sett bara var modekläder som jag handlat. Men och andra sidan sett så är väl alla kläder mode inom olika grupper. Jag går liksom på dom där modegrejerna och blir gärna inspirerad av andra när det gäller kläder även fast jag kör min stil så blir den gärna lik andras indirekt.

Kan ta ett exempel i sommras så jag satt på tittade på ”Lotta på Liseberg” då Ola (Svensson från Idol 2005) kom inspringades på scenen iförd lila brallor och en cool t-shirt. Jäklars vad frächt tänkte jag och åkte dagen efter ner till JC och kikade. Jo då. Mycket riktigt så hade dom lila jeans. Och vänliga som dom var reade dom ut min storlek för under hundralappen. Hittade även en matchande t-shirt. Hur fräckt som helst. Förlåt Ola för att jag snodde din stil. Men känn dig hedrad.

I övrigt så diggar jag jeans i alla dess former och färger. Förr var ju jeans ett par jeans that´s it. Då var det 3 olika modeller beroende på kroppsfigur, och alla såg lika tråkiga ut. Men den tiden är förbi. Idag skriver vi ju 2009 och jeans är hetare än någonsin.

I dag finns en uppsjö av modeller, märken, färger, blekningar, tryck m,m m,m Det är en stor djungel detta med att handla jeans. Även om man som mig vet vad man vill ha kan det vara svårt att hitta rätt.

Det jag fastnat för är jeans med print på. Drakar, örnar och andra djur och mönster. Eftersom jag är ganska smal (170cm vikt 55kg) så föredrar jag baggy jeans, stora pösiga med stora fickor som gör att man inte ser ut som en tändsticka. Ett par snygga baggys med en fräck t-shirt alternativt hood och du har min klädstil. Lägg där till en schysst keps och ett par softa skor.

Publicerad: 2009-09-07 19:49:56

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.