Markus ställer inte upp i IDOL

8 sep

Stackars folk som saknar självinsikt. Jag har i alla fall detta och vet jag bör göra och inte göra. En sak jag i alla fall inte skall göra är att ställa mig inför svenska folket och sjunga i idiol. Fast om jag nu skulle få för mig den tokiga idén skulle jag framföra en äkta dansbandslåt från Thorleifs eller så. Ska man göra bort sig ska man ju göra det med stil. Inget om om Thorleifs musik jag älskar den.

Dagens program av IDOL får 2 av 5 möjliga. Så lite musik man fick höra. Var mest en massa pladder och annat. Och att sen ge den gråtande flickan en kvart i rutan var så där. Hade räckt med 3 minuter. Man fokuserar för lite på dom som verkligen kan sjunga tycker jag. Det visas bara snabba klipp på dom som gått vidare. Personligen anser jag man ska fokusera mer på dom som kan sjunga och låta dom andra vara. Men då blir det väl inte ”bra tv”.

Vi får väl se om det artar sig framöver och man får fram några nya tallanger. Får hoppas programen fortsättningsvis blir bättre innehållsmässigt än det som var idag. Fladdra runt med en kamera inför skrikande ungdomar verkar vara ganska enkelt.

Jag personligen sjunger mest i min ensamhet till musikbakgrunder. Har en massa dansbandslåtar som jag brukar sjunga tilll vid datorn. Ska bara fixa texen till dem så kan jag ha dansbandskaraokie. Yeaa!!
Vi får väl se om jag delger ett smakprov i bloggen framöver.

Publicerad: 2009-09-08 21:40:59

admin

2 thoughts on “Markus ställer inte upp i IDOL

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.