Jompaz inledde säsongen i Edsvalla

1 feb

Edsvalla Folkets Hus var på fötterna och fylld av glädje när dansbandet Jompaz intog scenen. Arrangören Sara Kronesäter hade verkligen lyckats skapa en underbar atmosfär där dans och musik förenades till en oförglömlig upplevelse. En ny säsong låg framför oss och Sara har på ett förtjänstfullt sätt väckt dansen till liv i Edsvalla. Dock verkar publiken ha lite svårt att hitta hit.

Jompaz, en härlig sammansättning av begåvade musiker från Sandins, bjöd på en svängig mix av låtar som publiken gav tummen upp för. Johnny Sandin spelar klaviatur och bas, medan Johan Kronesäter förtrollade med sin gitarr och sång. Pär Johansson, svarar för både sång och trummor.

Under pausen kunde publiken njuta av läckert fika, Folkets huse danslokal var inbjudande och gav gott om plats för dansglada själar. Den mysiga stämningen i Folkets Hus förhöjdes av den fantastiska publiken, som verkligen visade sin uppskattning för Jompaz.

Efter en magisk kväll med Jompaz i Edsvalla Folkets Hus ser vi fram emot en säsong fylld av svängig musik, härlig dans och gemenskap. Det är tydligt att Sara Kronesäter tillsammans med de inbokade banden skapar magi på dansgolvet, och vi kan knappt vänta på nästa tillfälle att uppleva detta underbara evenemang igen. Då skriver vi 14 februari i almanackan och Gideons på scenen.

Publicerad: 2024-02-01 15:21:40

admin